SHPËRNDAJE

Si duket Sony është duke përgatitur një befasi të madhe për fansat e lojërave. Me një raport të lëshuar dje nga Sony, është venë re se modeli i ri Sony Play Station 4 do të lansohet me 20 Shkurt. Edhe pse nuk është gjithçka definitive dhe e qartë në lidhje me këtë, le të mbetet një befasi deri me 20 Shkurt. Siç ju kemi informuar më herët, Sony Play Station 4 do veçohet me karakteristikat mbresëlënëse dhe shpresojmë në sukseset e radhës të gjigantit të lojërave. |ameble|

[youtube id=”F9bxrmqfV-0″ width=”600″ height=”350″]

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE