SHPËRNDAJE

Sony ka njoftuar për një version të ri të pajisjeve te tyre për lexim(eBook reader), versioni PRS-T2 nga Sony vjen me një ekran 6 inç me prekje(touchscreen), dhe gjithashtu përmban një slot për SD kartë për memorie dhe ka te integruar 2GB hapsirë.

eBook Reader PRS-T2 nga Sony, është ne dispozicion në tri ngjyra – të bardhë, të kuqe dhe te zezë, ky lexues ofron karakteristika të reja sociale dhe një ekran të hollë te dizajnuar mirë.

Lexuesi PRS-T2 nga Sony është në dispozicion qe tani qe mund të porositet nga Sony për 129 dollar, dhe mund te bëhet zgjedhja e ngjyrës, ne dispozicion ka edhe një varg aksesorëve tjerë. |news.sel.sony.com| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE