SHPËRNDAJE

Sony kishte zyrtarizuar smartphone-in e ri Sony Xperia Z1 javë më pare dhe gjithçka në lidhje me këtë pajisje tani më është e njohur. Por tani si duket Sony do ti ndjek hapat e suksesshëm të rivalit Samsung, duke u koncentruar edhe në marketing.

Pra, përveç ngjarjes së organizuar javë më parë, Sony ka bërë edhe një video duke prezantuar mundësit dhe disa nga funksione kyçe për pajisjen Xperia Z1. |ameble|

[youtube id=”e2cI4TvvpuA” width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE