SHPËRNDAJE

Kompania Ookla ka lëshuar versionin e fundit të tyre të aplikacionit për matjen e shpejtësisë së rrjetit për platformën Android, Speedtest 3.0, e cila tani është në dispozicion për tu shkarkuar nga Google Play.

Versioni i ri i Speedtest për Android vjen me një ndërfaqe të përditësuar të re e cila është dizajnuar për të punuar me madhësi të ekraneve të ndryshme në pajisjet Android.

Speedtest 3.0 Android

Miliona përdorues kanë bërë aplikacionin Ookla Speedtest numër 1 për testim t shpejtësisë së internetit dhe kjo çdo ditë e më shumë po ofron besueshmëri tek profesionistët.

Aplikacionin Speedtest 3.0 për Android mund ta shkarkoni nëpërmes Google Play. |ameble|

SHPËRNDAJE