SHPËRNDAJE

Pas shumë befasive me oferta promovuese kompania e tretë më e madhe në SHBA për shërbimet e telefonisë dhe internetit  Sprint Nextel tani po përgatitet për diçka tepër joshëse.

Ajo çfarë përflitet është se operatori Sprint Nextel  që nga datat 7-24 Dhjetor 2012 do të lansoj ofertë special për konsumatorët, kjo oferte do të quhet “Blej një dhe merr tjetrin falas” që nënkupton se kushdo që bën kontratë për t’u lidhur me Sprint dhe blen njërin nga telefonat e Samsung Galaxy (SIII, SII apo Galaxy Victory) mund të marr falas edhe një smartphone të tillë sikur ai të cilin do ta paguaj.

Ky lajm akoma nuk është konfirmuar të jetë zyrtarë, por nga ajo çfarë kemi dëgjuar , është kuptuar se nga kjo do mund të përfitojnë konsumatorët ekzistues të cilët duan të ndryshojnë kontratat dhe konsumatorët e rinj të cilët duan të bëhen pjese e familjes Sprint.

|ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE