SHPËRNDAJE

Staples 3DShtypësi apo Printeri 3D sigurisht që është vala e së ardhmes në teknologji. Shtypësi 3D përdoret për të krijuar të gjitha llojet e veglave (gadgets), lodrave, risive dhe prototipet e pajisjeve duke projektuar sipas nevojave. Kur shtypësi 3D kishte debutuar për herë të parë, ata kushtonin dhjetëra mijëra dollarë duke e vënë pajisjen në mos arritjen e blerjes së saj për shumicën e përdoruesve dhe bizneset e vogla.

Fatmirësisht, kostoja e tyre tani ka rënë në mënyrë të konsiderueshme, dhe shtypësi Cube 3D është një nga ata, që tani është lansuar nga Staples dhe është në dispozicion nëpërmjet Staples.com me çmim rreth 990€.

Shtypësi funksion për kompjuter Windows dhe Mac, dhe vjen me 25 shabllone (templates) falas për krijimin e artikujve3D. Staples gjithashtu posedon në shitje material mbushës (cartridges) për shtypësin. |ameble|

SHPËRNDAJE