SHPËRNDAJE

Steve Jobs është një njeri, vizioni i të cilit ka bërë revolucion ne komunikimin digjital duke vënë të gjithë botën në pëllëmbët e duarve të klientëve të tij. Kush mund të mendoj në përkujtimin e tij më të mirë se sa me një pullë postare nga Shërbimi Postar i SHBA-ve.

Shërbimi Postar i SHBA-ve ka miratuar pullën postare për Steve Jobs-in që pritet të dalë vitin e ardhshëm, si pjesë e një serie kolektive për qytetarët amerikanë dhe ikona të tjera për kontributin e tyre në vend. Për Jobs-in është rekomanduar nga Komitetit Këshillues i pullave postare, ku më ketë miratim ai bashkohet në radhë me Johnny Carson, Elvis Presley, Rudolph dhe Red-Nosed Reindeer jashtë kategorive tjera.

Më poshtë mund të shihni listën e plotë, të aprovuar, në zhvillim dhe ende të e pa dizajnuar sipas ngjyrave. /ameble

SHPËRNDAJE