SHPËRNDAJE

Nintendo ka lëshuar një pjesë te shkurtër(Trailer) të versionit te ri Super Mario Bros 2, i cili do të dalë ne treg nga 19 gushti për Nintendo 3DS dhe Nintendo 3DS XL.

Këtu Super Mario Bros 2 do te luan rolin e njejt si në versionet e më hershme duke ecur nëpërmjet një seri pengesash dhe duke mbledhur monedha ari gjatë rrugës. Kërpudha magjike do ta kthej Mario-n në një përbindësh super te madh, duke i dhënë atij mundësinë për të goditur me anë të pengesave dhe të për te mbledhë monedha të fshehura në zona të paarritshme me shumë lehtësi. Mario gjithashtu do te jetë në gjendje të lundroj në ujë dhe të arrij lartësi të larta duke përdorur armiqtë e tij.

Nintendo thotë se loja do të ketë një rol kyç në mbledhjen e monedhave, dhe gjithashtu do të bëj kthimin e me hershë te tifozërisë se tij. |nintendo.com| [youtube id=”S4yx4XirUEQ” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE