SHPËRNDAJE

Tableta e paralajmëruar nga HP është shfaqur në reklamën e fundit të kompanisë.

Pajisja e mbështjellur me argjend, një shirit te zi plastike në pjesën e sipërme dhe logon e HP-së qe shihet çartë në reklamë, ende askush nuk e di se çka do të jetë ne pjesën e përparme të tabletit (ekrani dhe sistemi operativë) por është folur se kjo do të jetë më Windows 8 dhe sipas reklamës do të jetë e orientuar për kompanitë.

Ende asgjë nuk është e konfirmuar mbetet që të presim 26 Tetorin kur edhe do të dal Windows 8. |ameble|  [youtube id=”80RI3VepJDI” width=”600″ height=”350″] [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE