SHPËRNDAJE

Duke u nisur nga fakti se jemi në prag të festave të fund vitit, dhe nëse keni menduar të befasoni më të afërmit tuaj me një dhuratë, qysh thotë fjala popullore “Lirë dhe Mirë”, kemi bërë një përzgjedhje të tableteve të vitit 2012 duke përshkruar vetëm disa nga karakteristika kryesore si dhe çmimin e tyre të përafërt.

1. iPad mini 

 • Çmimi: nga 337 €
 • OS: iOS 6,
 • CPU: Dual core A5,
 • RAM: 512 MB,
 • 7.9 inç

 

2. Google Nexus 7 

 • Çmimi: nga 199 €
 • OS: Android 4.1 Jelly Bean
 • CPU: Quad core 1.2 GHz
 • RAM: 1 GB
 • 7 inç

 

3. Amazon Kindle Fire HD 

 • Çmimi: nga 199 €
 • OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
 • CPU: Dual core 1.2 GHz
 • RAM: 1 GB
 • 7 inç

 

4. Samsung Galaxy Tab 8.9 

 • Çmimi: nga 312 €
 • OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
 • CPU: Dual core 1 GHz
 • 8.9 inç

 

 

5. Acer Iconia Tab A510 

 • Çmimi: nga 353 €
 • OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
 • CPU: Quad core 1.3 GHz
 • RAM: 1 GB
 • 10.1 inç

 

6. Toshiba AT200 

 • Çmimi: nga 274 €
 • OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
 • CPU: Dual core 1.2 Ghz
 • RAM: 1 GB
 • 10.1 inç

 

7. Sony Tablet S 

 • Çmimi: nga 299 €
 • OS: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
 • CPU:Dual core 1 GHz
 • RAM: 1 GB
 • 9.4 inç |ameble| 

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE