SHPËRNDAJE

Ndoshta keni dëgjuar edhe me herët për tabletin e ri Acer Inconia Tab A700 Android, Acer tani zyrtarisht ka njoftuar për pajisjen që nga sot do të jetë në dispozicion për para paguesit. Acer Inconia Tab A700 përmbanë një ekran 10.1 inç Touchscreen me një rezolutë 1920×1200 piksella, e cila mund te përkrahë Full HD në përmbajtje 1080p. Inconia Tab A700 është i pajisur nga një procesorë quad core NVIDIA Tegra 3 dhe vjen me versionin e fundit të Android, versionin 4.0 Ice Cream Sandwich. Karakteristikat e tjera në Acer Inconia Tab A700 përfshijnë teknologjinë Dolby Mobile 3, ka kanalin 5.1 zërimin surround nëpërmes HDMI në HDTV-n tuaj. Për para paguesit mund te blihet diku 450$ për versionin 32GB. |phandroid| |engadget|[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE