SHPËRNDAJE

[MWC 2013] Pas shpalljes së Asus Padfone Infinity, kemi raportuar shkurt së Asus ka zbuluar edhe një pajisje tjetër në Kongresin Botëror të celulareve që quhet Asus Fonepad, një tabletë ofron mundësinë për thirrje. Asus Fonepad vjen me ekran 7 inç, rezolutë 1280X800 pixel dhe procesor Intel Atom Z420, pajisja vjen me Android 4.1 Jelly Bean.

Karakteristikat e tjera të Asus Fonepad përfshijnë kamerën e dyfishtë, atë frontale 1.2 megapixel për video thirrje dhe atë të pasmen për foto dhe video me 3 megapixel. Pajisja përmban mundësin 3G, 1GB RAM dhe dhe mundësia e zgjedhjes për hapësirën e te dhënave 8GB ose 16GB, ekziston edhe slota microSD për zgjerim të hapësirës.

Asus Fonepad do të filloj muajin e ardhshëm dhe do të vijë më një varg ngjyrash, çmimi i shitjes me pakicë do të jetë 190 €. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE