SHPËRNDAJE

Google Nexus 7 tani për shitje në disa vende te Evropës (Francë, Gjermani dhe Spanjë) nëpërmes dyqaneve të Google Play Store-it.
Të dy modelet 8GB dhe 16GB janë në dispozicion për 199€ dhe 249€ (taksat e shitjes të përfshira ne të).
Ashtu si edhe në vendet e tjera, tableti vjen me 20€ kredi qe mundëson blerjen e aplikacioneve, filmave dhe librave online nëpërmes google play store-it, kurse modulet revistë dhe muzikë, ende nuk janë në dispozicion në këto tre vende .

Momentalishtë, tableti është në dispozicion për shitje në SHBA, Kanadë, Britani e Madhe, Australi, Francë, Gjermani dhe Spanjë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE