SHPËRNDAJE

Është paraqitur teknologjia e re e quajtur Tactus Morphing e prekshëm që është në gjendje të krijojë një tastierë fizike 3D në ekran të shtypur të një tableti apo smartphone-i.

Javën e kaluar, në CES teknologjia Tactus u demonstruar duke ndryshuar cilësinë e tasteve në tabletin e ekranit kur kërkohet për të krijuar butona  dhe tastaturë fizike. Shiko videot e paraqitura me poshtë:

[vimeo id=”56879525″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”0CwnyJDw8Xo” width=”600″ height=”350″]

Teknologjia Tactus shpreson të tërheqë kompanitë si Samsung, Sony dhe Motorola për të miratuar Tactus Morphing fillimisht ndoshta si koncept për të vazhduar me tutje. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE