1st Compact Disk
Fillimi Etiketat 1st Compact Disk

Etiketa: 1st Compact Disk

Datëlindja 30 e Kompakt Diskut Komercial (CD)

Ngjarjet e mëdha historike gjatë zhvillimit të njerëzimit shënohen me data dhe kryesisht rikujtohen në përvjetorin e asaj datë. Po ashtu edhe historia e...