3G
Fillimi Etiketat 3G

Etiketa: 3G

Edhe “VALA” me 3G

Posta dhe Telekomi i Kosovës (PTK) ka shpallur fituesin për avancimin e platformës së saj të operatorit mobil “Vala” në gjeneratën e tretë 3G...

IPKO lanson pakot e reja mujore me minuta dhe sms kombëtar,...

Me synimin për t’i përmbushur të gjitha nevojat e konsumatorëve të saj për komunikim, sot IPKO ka lansuar dy pako të reja postpaid mujore...

Evropa aprovon përdorimin 3G dhe 4G në aeroplanët

Evropianët së shpejti do të jenë në gjendje të qasen në Facebook edhe gjatë fluturimeve me aeroplan. Agjensioni për Siguri i Aviacionit të Evropës këtë...

GPRS vs EDGE vs 3G

Ndonjëherë mund të jeni konfuz për t'i kuptuar dallimet në mes të opsioneve të ndryshme të lidhjeve apo pakove mobile për smartphone siç janë:...

Dikush punon për shërbimin 5G, ne ende nuk kemi as 3G

Në vendin tonë ende nuk e kemi shërbimin e teknologjisë 3G, kurse prodhuesi kinez Huawei thotë së është duke punuar në teknologjinë 5G. Zëvendës kryetari...