840 EVO SSD
Fillimi Etiketat 840 EVO SSD

Etiketa: 840 EVO SSD

Samsung prezanton diskun mSATA 1 Terabyte 840EVO SSD

Nëse keni në plan të montoni një kompjuter dhe dëshironi që të startoj dhe funksionoj shpejt, atëherë me siguri se ju nevojitet një disk...