A8
Fillimi Etiketat A8

Etiketa: A8

Samsung do t’i prodhoj procesorët e ardhshëm A9 të Apple-it

Ka kaluar një muaj që kur Apple ka lansuar iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus, kurse tani ka bërë një marrëveshje me Samsung-un për...