Acompli
Fillimi Etiketat Acompli

Etiketa: Acompli

Microsoft blen aplikacionin për email-a “Acompli”

Microsoft ka konfirmuar se ka blerë Acompli, një aplikacion tanimë i njohur i cili është dizajnuar për të mbështetur email-at e Outlook-ut si dhe shërbime tjera...