Adobe Flash
Fillimi Etiketat Adobe Flash

Etiketa: Adobe Flash

Adobe Flash në Nexus 7 dhe Jelly Bean

Përditësimi (update) i fundit nga Google për Android - Jelly Bean, ofron shumë gjëra të reja, mirëpo, njëra prej ndryshimeve kryesore është mos-përkrahja e...