Adobe
Fillimi Etiketat Adobe

Etiketa: Adobe

Adobe lanson aplikacionin për fotografi Lightroom 6

Adobe sot ka lansuar një version të aplikacionit të tyre të fotografisë Adobe Lightroom 6 me të cilin po përpiqen që të mbushin boshllëkun...

Përditësimi i ri i Adobe Flash Player i domosdoshëm

Nëse u është shfaqur mundësia e përditësimit të Adobe Flash Player, gjithsesi se duhet ta bëni menjëherë. Adobe ka lëshuar së fundmi një version...

Adobe Photoshop edhe në Chromebook

Google dhe Adobe po sjellin softuerin Photoshop në laptopa Chromebook. Kompanitë të hënën kanë njoftuar se kanë filluar me lansimin e Adobe Creative Cloud në pajisjet...

Adobe bart produktet e saj në sistemin Cloud

Adobe në një konferencë që po mbahet në Los Angeles, ka bërë të ditur se versionet e reja për pakot e saj të softuerëve,...

Publikohet Adobe Photoshop Touch pӫr Smartphone

Adobe lansoi Photoshop Touch për tebletӫt Android qysh nӫ Nëntor tӫ 2011, pak kohӫ pas kësaj nӫ Shkurt tӫ 2012 ky produkt u mundesua...

Adobe Photoshop përfundon përkrahjen për Windows XP

Çuditërisht, një numër i madh i përdoruesve të kompjuterve ende përdorin sistemin operativ Windows XP, në të njëjtën kohë nëse ju jeni përdorues i...