Aiptek
Fillimi Etiketat Aiptek

Etiketa: Aiptek

Aiptek nis tre projektorë Pico për smartphone

Aiptek ka nisur një seri projektorësh Pico intrigues qe kyçen në smartphone dhe tableta. Në madhësi te mesme sa një pako cigaresh vijnë në...