Air Button
Fillimi Etiketat Air Button

Etiketa: Air Button

Air Button shton butona ekstra në smartphone

Butona fizikë nëpër smartphone zakonisht janë butonat për zë, për ndezje si dhe butonin për të kaluar në faqen kryesore (home). Megjithatë në qoftë se dëshironi të keni...