Alan Mullaly
Fillimi Etiketat Alan Mullaly

Etiketa: Alan Mullaly

Microsoft me udhëheqës të ri nga fillimi i vitit 2014

Udhëheqësit të tanishëm të Microsoft-it, Steve Ballmer, i kanë mbetur edhe nëntë muaj si udhëheqës i kësaj kompanie dhe sa i përket kësaj plotë...