Albanian ICT
Fillimi Etiketat Albanian ICT

Etiketa: Albanian ICT

Albanian ICT Awards 2012

Ende vazhdon konkursi i parë mbarëkombëtar për risitë dhe arritjet individuale në fushën e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit. Profesionistët e këtij sektori, të...