Albanian Tourism Map
Fillimi Etiketat Albanian Tourism Map

Etiketa: Albanian Tourism Map

ATM, një aplikacion më plotë vlerë për turizmin në Shqipëri

"Albanian Tourism MAP (ATM)" është një aplikacion i ri i teknologjisë multimediale i projektuar dhe dizajnuar nga Applying Virtual Reality (AVR), ai është i programuar dhe përshtatur për të qenë i...