Android 4.3 Jelly Bean
Fillimi Etiketat Android 4.3 Jelly Bean

Etiketa: Android 4.3 Jelly Bean

Prezantohen Google Nexus 7 2, Android 4.3 dhe Chromecast TV

Google Nexus 7 2 Siç edhe pritej, Google e bëri prezantimin e versionit të ri të tabletit Nexus 7, i cili do të bëj debutimin e tij...

Rrjedhin video pamjet e versionit Android 4.3

Përderisa Google pritet të nxjerrë versionin e ardhshëm të platformës së saj mobile, Android 4.3 gjatë javës së ardhshme, një video e tij ka...