Android 4.4.3
Fillimi Etiketat Android 4.4.3

Etiketa: Android 4.4.3

Filloi përditësimi i Moto X, Moto G dhe Moto E në...

Motorola ka njoftuar se përditësimi i ri i versionit Android 4.4.3 është i gatshëm dhe gjatë javës do të fillojnë të përditësohen një numër...

Sprint sjell Android 4.4.3 për Nexus 5

Sot është publikuar përmirësimi i rradhës i Android, i cili ka numri 4.4.3 dhe vjen posaçërisht për përdoruesit e Nexus 5 të kompanisë celulare...