Android 5.0 Key Lime Pie
Fillimi Etiketat Android 5.0 Key Lime Pie

Etiketa: Android 5.0 Key Lime Pie

“Android KitKat” është koduar versioni i ardhshëm i Android 4.4

Përveç Honeycomb, Gingerbread, Eclair, Ice Cream Sandwich dhe i fundit Jelly Bean që janë parë selinë e Google-it, tani kompania ka ngritur një statujë...

Versioni Android 5.0 Key Lime Pie, vjen në Tetor

Tani të gjithë e dimë se versioni i ardhshëm i platformës mobile Android do të quhet Android 5.0 Key Lime Pie, mirëpo atë që...

Motorola X Phone i përfolur mund të quhet Google X?

Spekultimet e më hershme ka qenë se Google është duke punuar në një smartphone të ri Motorola X, smartphone-i është thënë të vijë bashkë me...

Motorola X Phone, vonohet deri në Gusht

Janë dëgjuar thashetheme edhe me herët që kompania Google do të lansoj smartphone-in e ri të quajtur Motorola X Phone në konferencën e tyre për...

Konferenca vjetore “Google I/O 2013″ me 15-17 Maj

Konferenca vjetore për zhvilluesit nga Google, “Google I/O 2013 developer” është caktuar të mbahet në mes 15 dhe 17 Majit dhe mbahet në Moscone...

Motorola X-Phone ndoshta në Google I/O në Maj

Ne nuk kemi harruar për Motorola X-Phone-in e përmendur me herët dhe jemi në pritje se a do të shpallet kjo pajisje në konferencën...