Android Device Manager
Fillimi Etiketat Android Device Manager

Etiketa: Android Device Manager

Google thjeshtëson menaxhimin e llogarisë dhe pajisjeve të lidhura

Në përpjekje për të shtuar sigurinë e pajisjeve Android, Google ka vënë në dispozicion një set të ri shërbimesh për sigurinë që gjenden në...

Google përgatit aplikacion për gjetjen e pajisjes Android nëse humbet

Kompania Google është duke u përgatitur për të lëshuar një aplikacion të ri që do të ndihmojë pronarët të gjejnë pajisjet e tyre Android...