Android Lollipop për HTC One M8 dhe M7
Fillimi Etiketat Android Lollipop për HTC One M8 dhe M7

Etiketa: Android Lollipop për HTC One M8 dhe M7

Nga sot fillon përditësimi i Android Lollipop për HTC One M8...

Pas një vonese dy javësh, sot është dita që pajisjet më të reja nga HTC, M8 dhe M7, do të fillojnë të përditësohen në...