Android Lollipop
Fillimi Etiketat Android Lollipop

Etiketa: Android Lollipop

Shfaqet Android 5.0.1 Lollipop për Galaxy S4

Samsung Galaxy S5 duket se ka filluar të përditësohet me versionin më të fundit të Android, atë 5.0 Lollipop, por duket se Samsung ka...

Nga sot fillon përditësimi i Android Lollipop për HTC One M8...

Pas një vonese dy javësh, sot është dita që pajisjet më të reja nga HTC, M8 dhe M7, do të fillojnë të përditësohen në...