Antimicrobial Corning Gorilla Glass
Fillimi Etiketat Antimicrobial Corning Gorilla Glass

Etiketa: Antimicrobial Corning Gorilla Glass

Njoftohet për Antimicrobial Corning Gorilla Glass

Corning është e njohur mirë për teknologjinë e tyre Gorilla Glass e cila është përdorur me shumë nga smartphone, dhe tani kjo kompani ka nisur një version...