AOSP
Fillimi Etiketat AOSP

Etiketa: AOSP

Jelly Bean dhe CyanogenMod 10

Google sot ka lëshuar “source code” për Android 4.1 Jelly Bean në AOSP (Android Open Source Project), disa ditë më heret nga ajo çka...