apk
Fillimi Etiketat Apk

Etiketa: apk

Google Maps në versionin 9.50 beta, ofron opsionin për të shpërndarë...

Google Maps tashmë ju ofron opsionin për të ruajtur dhe shpërndare vendndodhjen tuaj dhe të makinës tuaj me të tjerët. Ky opsion u ofrua në...

Super Mario Run – Android

Më në fund Super Mario është në Play Store, një lojë e thjesht dhe argëtuese që luhet me prekje të ekranit, por jo sikurse loja...