App Store
Fillimi Etiketat App Store

Etiketa: App Store

Apple dëshiron që Apple Watch të blihet online e jo të...

Zëvendës-kryetarja për shitje në Apple, Angela Ahrendts, u ka dërguar një letër të gjithë stafit të kompanisë, me të cilën Apple dëshiron që njerëzit të...

Apple dhe Google i përshkallzojnë betejat për programe dhe lojra ekskluzive

Sipas Wall Street Journal, si Apple dhe Google po mundohen të bindin programuesit e lojrave për t'i bërë programet e tyre ekskluzive për sistemin...

Loja Flappy Bird hiqet nga Google Play dhe iOS App Store

Dje kanë filluar të qarkullojnë lajme se zhvilluesi i aplikacionit Flappy Bird ka vendosur që të tërheq këtë lojë nga dyqanet virtuale më të...

Apple fitoi 10 miliard $ nga Aplikacionet gjatë 2013

Industria e aplikacioneve pa dyshim që është ndër më  profitabilet viteve të fundit, këtë gjë më së miri  e dëshmon edhe historia e suksesit...

Aplikacioni që lejon xhirimin e ekranit të iPhone-it

Një aplikacion për iPhone që të lejon të xhirosh ekranin e iPhone-it duke përfshirë edhe aktivitetin e gjitha aplikacioneve tjera ka arritur të futet...