Apple Event
Fillimi Etiketat Apple Event

Etiketa: Apple Event

Ngjarja për Apple iPhone 6 do të mbahen më 9 Shtator

Apple ka caktuar një ngjarje më 9 Shtator, ka gjasa të jetë për iPhone-in e tyre të ri, dhe ndoshta edhe për orën e...