Apple Siri
Fillimi Etiketat Apple Siri

Etiketa: Apple Siri

Apple Siri do të vijë edhe në pajisjet Mac me versionin...

Apple Siri aktualisht është në dispozicion për pajisjet iPhone dhe iPad, kurse tani sipas një raporti të fundit po flitet se Siri do të...

Amazon blen aplikacionin Evi

Ndoshta dikujt i kujtohet Evi, një aplikacion për zë në iPhone i cili është i ngjashëm me Apple Siri, dhe si duket ketë aplikacion...