AppStore
Fillimi Etiketat AppStore

Etiketa: AppStore

Si të shkarkoni Pokemon Go për iPhone dhe Android?

Tek ne, gjithashtu në shumë shtete tjera ende nuk mund të shkarkohet aplikacioni zyrtar i lojës Pokemon Go nga App Store apo PlayStore, por prapë se...

Aplikacione pa pagesë për 5 vjetorin e AppStore-it

5 vjet më parë Apple kishte filluar AppStore-in e tyre (dyqanin online të aplikacioneve) që vërtet ka qenë një sukses i madh për kompaninë. Tani...

Apple feston 5 vjetorin e AppStore-it

Apple këto ditë ka publikuar një poster në formën e Timeline-it duke paraqitur historinë e dyqanit të tyre online AppStore dhe duke shënuar kështu...

Angry Birds falas për iOS (iPhone, iPad)

Rovio për herë të parë ka lëshuar lojën pa pagesë për platformën iOS, dhe si duket ketë e ka bërë për të arritur një...

Apple ka paguar mbi 8 miliardë $ për zhvilluesit

AppStore ka qenë një sukses i madh për kompaninë Apple, me miliarda aplikacione janë shkarkuar, kjo ka qenë sukses i madh edhe për zhvilluesit...

Sega lanson Kingdom Conquest II

Sega ka futur lojën Kingdom Conquest II në dyqanet online AppStore dhe Google Play. Kjo është vazhdim i lojës se njohur Kingdom Conquest origjinal...

Apple AppStore arrin 40 miliardë shkarkime

Apple ka njoftuar për te arriturat e tyre të fundit për dyqanin online AppStore. Apple AppStore ka arritur tashmë 40 miliardë shkarkime prej që u prezantua,...