Archival Disc
Fillimi Etiketat Archival Disc

Etiketa: Archival Disc

Sony dhe Panasonic njoftojnë për formatin e ri të disqeve “Archival...

Gjatë dekadës së kaluar apo edhe më herët, ne kemi parë të gjitha llojet e media formateve për ruajtjen e të dhënave. Për ruajtjen...