ARKEP
Fillimi Etiketat ARKEP

Etiketa: ARKEP

IPKO sjell 3G-në por, a do t’i bllokoj shërbimet Viber, Tango,...

Pas vendimit dhe dhënies se dritës së gjelbër nga ARKEP për fillimin e rrjetit 3G në Kosovë, dy operatorët vendor, Vala dhe IPKO, kanë...

Zyrtare: Nga 1 Dhjetori 2013 miratohet rrjeti 3G dhe 4G në...

    Të nderuar lexues, Në mbështetje dhe zbatim të dispozitave të Ligjit për Komunikime Elektronike Nr.04/L-109, parimeve bazë për rregullimin e tregut të komunikimeve elektronike dhe...