Asha 500
Fillimi Etiketat Asha 500

Etiketa: Asha 500

Nokia prezanton smartphone të ri, Asha 500, 502, dhe 503

Nokia sot herët ka prezantuar modele të reja të smartphone-ve në ngjarjen Nokia World Abu Dhabi 2013 Keynote. Asha 500, 502, dhe 503 të gjitha...