Ashton Kutcher
Fillimi Etiketat Ashton Kutcher

Etiketa: Ashton Kutcher

Bashkohen Ashton Kutcher dhe Lenovo për serinë e re të smartphone-ve

Vitin e kaluar kur Lenovo kishte paraqitur në prezantim aktorin Ashton Kutcher si një "inxhinier të teknologjisë" për ndihmë në hartimin e tabletit të tyre...

Filmi “jOBS” nga Ashton Kutcher me datën 19 Prill

Data zyrtare për shfaqjen e filmit "jOBS" përfundimisht është caktuar. Fillimisht këtë javë do të bëhet premiera e saj botërore në Festivalin e Filmit...