Baldur’s Gate 2
Fillimi Etiketat Baldur’s Gate 2

Etiketa: Baldur’s Gate 2

Loja Baldur’s Gate 2 lansohet nesër edhe për Android, Linux dhe...

Përdoruesit e Android-it, Linux-it dhe iPhone-it me pa durim janë duke pritur ardhjen e lojës Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition (botim i zgjeruar), e cila...