BarCamp
Fillimi Etiketat BarCamp

Etiketa: BarCamp

BarCamp Prishtina #20

BarCamp Prishtina për të njëzeten herë i sjellë kryeqytetit takimin e përmuajtshëm të komunitetit ku edhe kësaj radhe nuk do të mungojnë prezantimet interesante...

BarCamp Prishtina #16

Edicioni i radhës i BarCamp Prishtina, sponsorizuar nga IPKO Foundation dhe që është i gjashtëmbëdhjeti me radhë, do të mbahet më 24 tetor 2013...