BB10
Fillimi Etiketat BB10

Etiketa: BB10

BlackBerry dhe Samsung bashkohen për zhvillimin e një tableti

BlackBerry nuk ka pasur shumë fat në tregun e tabletve. Ajo deri më tani ka lansuar vetëm një tablet të quajtur PlayBook, ku lirishtë mund...

S’ka Instagram për Blackberry 10

Mjerisht, nëse keni pritur të keni aplikacionin Instagram në platformat tjera përveç iOS dhe Android, siç ishte spekuluar dhe nuk ndodhi për platformën Windows...

Demonstroni sistemin operativ BB10 nga smartphone-i juaj

BlackBerry për përdoruesit e iOS-it dhe Android-it ka ofruar mundësinë e eksperimentimit në sistemin operativ BB10 nga smartphone-et e tyre. Demonstrimi nëpërmes shfletuesit i cili...

WhatsApp për BB10 në muajin Mars

E fundit që kemi dëgjuar ka qenë që WhatsApp nuk kishte plane të menjëhershme për përgatitjen e një aplikacioni për Blackberry 10. Kjo në...