BBC
Fillimi Etiketat BBC

Etiketa: BBC

BBC lanson BBC Store

BBC ka lansuar shërbimin online të tyre BBC Store, ku mund të blihen dhe shkarkohen shfaqjet televizive. Ky shërbim posedon shumë shfaqje televizive klasike dhe gjithashtu...

HTC One bën video thirrjen e parë ndonjëherë nga maja e...

Sot në orët e hershme të mëngjesit, eksploruesi britanik Daniel Hughes ka bërë video thirrjen e parë të arritur ndonjëherë nga maja e malit...

BBC Watchdog po investigon Samsung Galaxy S4-shin

“BBC Watchdog” është një shou i përjavshëm në rrjetin e transmetuesit britanik që merret me investigimin e problemeve dhe gjërave të tjera në të...

Shkarkoni aplikacionin për Olimpiadën në iOS dhe Android

Nëse dëshironi të shikoni Olimpiadën në smartphonin tuaj, atëherë mund ta bëni me ndihmën e aplikacionit të ri që ka lëshuar BBC për IOS...