BE
Fillimi Etiketat BE

Etiketa: BE

BE dëshiron një mbushës baterie të përbashkët për të gjitha pajisjet...

Në qoftë se përdorni dy pajisje Android dhe iOS atëherë me siguri se keni edhe dy apo me shumë mbushës për të dy llojet....

BE-ja dënon kompaninë Microsoft me 561 milion €

Kompania Microsoft është dënuar me 561 milion € gjobë nga rregullatorët e Bashkimit Evropian, pasi që nuk ju ka përmbajtur premtimit te saj për...