Bill Gates
Fillimi Etiketat Bill Gates

Etiketa: Bill Gates

Satya Nadella, emërohet kryeshef i ri i Microsoft-it

Microsoft sot, pas shumë muajsh spekulime i dha fund përzgjedhjes së kryeshefit të ri dhe kështu zyrtarisht ka emëruar Satya Nadella. Nadella ka qenë...

Bill Gates ofron 5,000 $

Në rrjetet sociale ka filluar të shpërndahet me të madhe një fotografi e themeluesit të kompanisë gjigante Microsoft, Bill Gates. Deri më tani kjo foto...

Video nga Gates, Zuckerberg etj…që të mësojmë programimin

Në përpjekje për të inkurajuar nxënësit të mësojnë programimin dhe të bëhën kodues, disa njërës të famshëm të botës së teknologjisë dhe jo-teknologjisë kanë...

Bill Gates, jo i kënaqur me strategjinë për telefoni mobile

Krijuesi dhe ish udhëheqësi ekzekutiv i Microsoft-it, Bill Gates në një intervistë të tij me "CBS This Morning" ka qenë kritik i strategjisë së...

Bill Gates flet për produktet e reja nga Microsoft

Themeluesi dhe ish-shefi ekzekutiv i Microsoft-it, Bill Gates është ulur dhe ka folur për herë të parë në lidhje me fillimin e ardhshëm të...

Bill Gates është ende njeriu më i pasur në Amerikë me...

Mediat nga Forbes raportojnë se Bill Gates, Warren Buffett dhe Larry Ellison kanë një rritje prej 7 - 8 miliard $. Me këtë rritje...