Bluetooth
Fillimi Etiketat Bluetooth

Etiketa: Bluetooth

Versioni Bluetooth 4.1, vjen me karakteristika të reja

Versioni i fundit i Bluetooth-t, versioni 4.0 është lansuar në vitin 2010 kurse tani Bluetooth SIG kanë njoftuar për versionin e ri Bluetooth 4.1...

SmartPhone, SmartTV tani edhe SmartKëpucë

Modeli i ri i atleteve NIKE LunarTR1+ ndoshta nuk duken diçka te veçanta nga pamja e jashtme, mirëpo në vete përmbajnë sensorë si dhe...

Njeriu burim i energjisë

Një mënyrë e re qe vë në funksion pajisjet Gadgets përderisa jeni duke u përdorur, nga nxehtësia e trupit te një personi është zhvilluar nga një...